Her en der op deze site heb ik al links opgenomen naar pagina's waarbij ik zelf een rol speel. Hier geef ik nog even een totaaloverzicht.

www.pblq.nl, de website van mijn werkgever.   

www.decentraalbestuur.nl: Samen met andere enthousiaste mensen hebben we een 'portal' ingericht met allerlei relevante informatie over het decentrale bestuur in nederland. Deze site bevat onder meer vele links naar sites die goede informatie hebben over diverse aspecten van het decentrale bestuur. 

www.politicologie.nl: De site van de Nederlandse kring voor de Wetenschap der Politiek (NKWP), waarvan ik tot de zomer van 2011 secretaris was. 

www.rekenkamerzeeland.nl: Op deze site kan je snel vinden met welke onderzoeken de rekenkamer bezig is, en welke we al afgerond hebben. Bovendien vind je allerlei relevante informatie over rekenkamers in het algemeen en natuurlijk die van Zeeland in het bijzonder. 

Natuurlijk vind ik het altijd leuk om een reactie te krijgen. Mijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.